Francis M. Boyer 2020 Süper Avukat

francis m. Boyer, 2020 super avukat, uluslararası hukuk uzmanı, Florida Barosu onaylı, ticari göçmenlik, uluslararası vergilendirme, gümrük hukuku

Florida’da ikamet ediyorsanız, 2020 Süper Avukat Francis M. Boyer‘i uluslararası hukukta deneyimli bir otorite olarak uzun zamandır tanımaktasınız.

Oysa Boyer Hukuk Bürosu’nun baş avukatı, güvenilir bir yerel uzmandan çok daha fazlasıdır. Aslında, ülkedeki en saygın avukatlardan biridir, birçok ödül kazanmıştır ve 2019-2020 Sınıfı Süper Avukatlar dahil olmak üzere prestijli endüstri kurullarına seçilmiştir.

Bugün, bu son ödülün ne anlama geldiğiyle ilgili daha fazla paylaşımda bulunmanın yanı sıra, Bay Boyer’in son zamanlarda aldığı diğer birkaç övgüye de ışık tutuyoruz.

Süper Avukatlar Nedir?

Süper Avukatlar, 70’den fazla uygulama alanını kapsayan, ülke çapındaki avukatları sıralayan bir derecelendirme hizmetidir. Nitelikli avukatlar, yüksek derecede meslektaş ve endüstri tanınırlığının yanı sıra mesleki başarıya sahip olanlardır. Bu hizmet, hem avukatların hem de tüketicilerin kendi alanlarında saygın ve yüksek vasıflı hukuk uzmanlığını bulmalarına yardımcı olmak için sunulmaktadır.

Her bir yıllık Süper Avukat grubunun seçilmesinde aşağıdakiler dahil olmak üzere sayısız adım ve değerlendirme vardır:

  • Akran adayları
  • Akran değerlendirmeleri
  • Bağımsız araştırma

Bu seçim süreci patentlidir ve birden çok aşamayı kapsar ve her adayı 12 farklı gösterge kullanarak analiz eder. Her eyaletin kendi Süper Avukatları vardır ve her bir seçilmiş avukatın profili, yaygın olarak dağıtılan endüstri yayını olan Super Lawyers Magazine’de yer almaktadır.

Bay Boyer ilk olarak 2017’den 2018’e kadar Süper Avukatlar “Yükselen Yıldızlar” sınıfına katılmak üzere seçildi. Ardından 2019’da 2019-2020 yılının son Süper Avukatlar listesinde yer aldı.

Francis M. Boyer: Kurul Onaylı Uluslararası Avukat

Süper Avukatlar başarısı kutlanacak olsa da, bu Francis M. Boyer’in kazandığı tek ödül değildir.

Kendisi aynı zamanda Florida Barosu Onaylı Uluslararası Avukattır. Kurul Sertifikasyonunu elde etmek, bir avukatın kendi uzmanlık alanında elde edebileceği en yüksek seviyedir. Bununla, Bay Boyer için, aşağıdaki terimler kullanılarak hukuki güven referensları belirlenebilir:

  • Uzman
  • Bilirkişi
  • Kurul Onaylı Uzman (B.C.S.)

Başkaları bu atamaları bilinçsiz bir şekilde kullanabilirken, yalnızca Kurul Onaylı avukatlar bu şekilde kendilerine doğru bir şekilde atıfta bulunabilir. Bu avukatların geçmesi gereken sınav titiz ve çok yönlüdür ve ticari göçmenlik, uluslararası vergilendirme, gümrük hukuku ve daha fazlasını içeren konuları içermektedir.

Bu onuru böyle prestijli ve çok saygıdeğer kılan nedir?

Florida Eyaletinde toplam 90.000’den fazla avukat var. Bunlardan sadece 51’i 1 Ocak 2020 itibariyle Florida Barosu Onaylı Uluslararası Avukat olarak kabul edildi.

Dahası, ABD’de 1 milyondan fazla avukat varken, Florida, ülkedeki Uluslararası Hukukta uzmanlık sertifikası sunan tek eyalettir. Bu, Bay Boyer’in tanımını çok daha özgün ve özel kılıyor.

Boyer Hukuk Bürosu ile Bugün İletişime Geçin

Artık firmamızın isminin ardındaki yetki ve uzmanlık hakkında biraz daha bilgi sahibi olduğunuza göre, hukuki endişelerinizi gidermenize yardımcı olmak isteriz.

Francis M. Boyer, ülkedeki en önde gelen uluslararası avukatlardan biri olabilir, ancak aynı zamanda iş hukukundan fikri mülkiyete kadar çeşitli uygulama alanlarını kapsayan yerel müşterilere yardım etmek için kendini adamıştır. İrtibat için hemen bugün bizimle iletişime geçin ve sonraki adımları birlikte atalım.